Šestošolci so bili od 9.- 12. februarja v zimski šoli v naravi na Arehu.

Preberite kako so se imeli…

“Prvi dan mi je bil kar všeč zato, ker sem se po dveh letih spet peljal s smučmi. Všeč mi je bilo tudi, da sem za zajtrk imel veliko hrane na izbiro. Kosila in večerje so bila tudi okusna. Prvi dan nam je prišel predavati gospod Franček, kako je potoval, v sredo pa so nam prišli predavati o fis pravilih in nato smo imeli na to temo še kviz. Predzadnji dan pa smo imeli še eno predavanje, in sicer o odpravi na Himalajo.” (Benjamin Košak P.)

“Ko smo prispeli v sobe, smo si najprej pogledali celo sobo, nato pa razpakirali. Ko smo se najedli, smo se preoblekli in šli smučat. Po smučanju smo imeli še malo časa, da smo razpakirali, potem smo imeli predavanje o Pohorju, zvečer pa maškarado in spoznavni večer. Drugi dan je bilo vse enako, le da smo se dvakrat smučali in imeli predavanje o fis pravilih, nato pa kviz. Tretji dan smo zvečer imeli predavanje o Himalaji in poslovilni večer. Četrti dan smo se še zadnjič smučali, nato pa odšli na vožnjo z gondolo in domov.” (Tjaša Pungeršek)

“Imeli smo se odlično. V sobi nas je bilo pet. Vsak dan smo se smučali. Najboljša vlečnica je bila sedežnica, z malo strmine. Učil nas je učitelj Rok Novak. Vsak večer je prišel nekdo. Prišli so: Franček, gospod s FIS pravili, alpinist, Darko Hederiha.” (Anže Ratajc)

“Aljaža smo klicali Snežko, ker ko smo se ustavili je bil cel snežen. Imeli smo najboljšega učitelja Roka Novaka. Zelo smešen je bil kviz o FIS pravili. Zaradi gospoda Darka Hederiha, ki je imel zelo smešna pravila o kvizu. Zadnji dan smo šli na Pohorsko vzpenjačo.” (Luka Voga)

“Šli smo na Areh, v hotel Zarja, ki je imel tri zlate zvezde. Bilo je zelo fino. Smučali smo se, igrali razne igre, ob večerih pa imeli predavanja, predstavitve kot na primer: spoznavni večer, predavanje o Himalaji in gorah…Prvi, spoznavni večer smo se preoblekli v maškare, bili smo zelo dobri. Nato so se dnevi še samo krajšali in kmalu smo odšli domov. JUHUHU!” (Urh Urleb)

… se še nadaljuje.