Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

Preživeli smo najbolj nenavaden mesec, ko se je dogajalo to, kar si nikoli nismo znali predstavljati. Pogumno smo se spopadli z vsemi izzivi, poučili smo se o tem, kako se zaščitimo pred okužbo, pa kaj pomeni izolacija in seveda kaj pomeni pouk na daljavo.

Učenke in učenci najprej bi rada pohvalila vse, ki ste se pogumno in z znano otroško radovednostjo lotili dela. Nastali so odlični izdelki, predstavili ste dobra razmišljanja. V teh prazničnih dneh si zaslužite počitek. Počitek si privoščite tudi tisti, ki niste bili tako vestni in se niste redno javljali učiteljem, je pa prav, da se doma pogovorite o vašem delu in prihodnji teden začnete polni energije. Zavedamo se, imate verjetno v kakšni družini težave s tehniko, sporočite, da vam bomo lahko pomagali.

Spoštovani starši, hvala tudi vam, brez  vas vašim otrokom ne bi uspelo. Vemo, da ste zelo obremenjeni, pa ste kljub temu odgovorno sodelovali pri delu vaš otrok. Prazniki so lahko tudi priložnost, da razmislite, katero delo in koliko lahko opravijo otroci sami, pa naj gre za vsakodnevna hišna opravila ali pa za učenje.

Spoštovani,  želimo vam  lepe in mirne praznike in saj veste ostanite doma . Kolektiv OŠ Slivnica pri Celju