Učenka loške šole KARIN SUŠEC odhaja na SVETOVNO PRVENSTVO v hip hop plesu, ki bo potekalo od 26. do 30. 10. 2022 v Grazu.

Nastop na tako pomembnem prvenstvu si je kot plesalka Plesnega centra TBA prislužila z odlično uvrstitvijo na Evropskem prvenstvu v Skopju, ki je potekalo od 2. do 5. julija 2022. Tam je s soplesalko dosegla izvrstno 5. mesto, v solo plesu se je uvrstila na odlično 23. mesto, z malo skupino pa si je priplesala genialno 3. mesto. Iskrene čestitke!

Odlični rezultati so bili velika motivacija za nadaljnje delo, za priprave na svetovno prvenstvo. Karin dobro ve, da takšno tekmovanje zahteva od nje veliko truda, volje, časa, vaje in še in še. Toda sedaj je Karin pripravljena na veliki finale! Na odru bo zaplesala kar trikrat, in sicer solo, v paru ter v mali skupini. Da bo njena pot v Graz nekoliko lažja, smo ji 24. 10. 2022 v šoli pripravili majhno presenečenje, s katerim smo ji želeli povedali, da ji želimo srečno pot, da stiskamo pesti zanjo ter ji želimo USPEŠEN NASTOP.

KARIN, VSI NAVIJAMO ZATE!