Učenci turističnega krožka so se v torek, 8. marca 2016, predstavili na turistični tržnici v Mercator centru Celje. Odlično so predstavili raziskovalno nalogo z naslovom Vemo, zakaj ptice pojejo, navdušili so tudi s svojo turistično stojnico in nastopom ter dobili zlati priznanji. Veseli so bili obeh, še posebej zlatega priznanja za najboljšo turistično tržnico po oceni strokovne komisije. Odlično sta se izkazali še Anja Furdi in Kaja Tovornik, ki sta bili najboljši na kvizu v znanju o turističnih programih drugih šol, ki so se predstavljale na turistični tržnici.

S turističnim programom, ki so ga pripravili in stojnico se bodo še enkrat predstavili skupaj z ostalimi dobitniki zlatih priznanj na turistični tržnici v mesecu aprilu v Mariboru.
Za odličen dosežek, v katerega so vložili veliko znanja in truda, vsem učencem – sodelovali so osmošolci: Brina Gorza, Gregor Mansutti, Peter Mansutti, Nika Pungeršek, Patricija Tanšek, Barbara Zalokar, devetošolci: Julija Artiček Jovan, Anja Furdi, Maks Mikša, Kaja Tovornik in Vid Palčnik; mentorici Bredi Županc in Jožici Vodeb iskreno čestitamo!
Oglejte si fotografije Turistične zveze Slovenije!