Učenci 4. razreda so v četrtek, 9. 3. 2023, na tehniškem dnevu izdelali nočno svetilko. Preberite, kaj so o dnevu povedali.

NIK A.: Danes je bil odličen dan z veliko jeze. Najbolj mi je bilo všeč, ko smo delali z indigo papirjem. Ni pa mi bilo všeč, ko smo delali stikalo. Najbolj sem se jezil ravno pri njem. Zdaj se počutim zelo dobro, ker mi je uspelo.

BENJAMIN: Danes je bil zelo dober dan. Všeč mi je bilo, ko sem lahko pomagal Niku. Najbolj sem se pa jezil, da se mi ni zalepila škatla. Zelo sem užival in zelo sem bil vesel, ko mi je vse delovalo.

ALEN: Danes je bil zelo dober dan. Ni pa mi bilo všeč, ko mi je kabel kar naprej padal z baterije. Užival sem, ko je svetilka zasvetila.

GLORIA: Danes je bil zelo lep dan in tudi malo smešen. Všeč mi je bilo, ko smo okraševali svetilko, tudi rezanje je bilo preprosto. Ni mi bilo všeč, ko se mi škatla ni prijela skupaj in sem se pri lepljenju škatle najbolj jezila. Ob končanem izdelku se komaj zavem, koliko sem danes naredila in zelo sem vesela, koliko sem zmožna narediti.

TAJA: Danes je bil zanimiv dan. Jezila sem se, ko so se mi trgale žice, pri lepljenju in indigo papirju. Uživala sem pri risanju. Vesela sem, da mi je uspelo, res sem se trudila.

ALINA: Danes je bil zelo lep dan in sem uživala. Všeč mi je bilo, ko smo prerisovali načrt za škatlo. Ni mi bilo všeč, ko smo lepili škatlo. Najbolj sem uživala v risanju na koncu. Ugotovila sem, da je nastal lep izdelek.

NIK Z.: današnji dan je bil dober z malo jeze in veselja. Najbolj sem se jezil, ko ni nič delalo. Najbolj sem se veselil, ko sem končal. Občutki so dobri.

ZOJA: Danes je bil zahteven in zabaven dan. Najbolj mi je bilo všeč. Ko sem po vsem tem trudu končno končala. Ni mi bilo všeč, kaj vse smo morali spraviti v majhno škatlo. Pri lepljenju škatle sem se zelo jezila. Zanimivo mi je bilo prerisovanje s pomočjo indigo papirja. Zelo sem bila vesela, ko sem končala.

ADRIAN: Danes je bil zelo nadležen dan, ker je bilo veliko lepljenja. Bilo mi je všeč. Ker smo delali dosti povezovanj kablov. Najbolj sem bil jezen, ko sem rezal krog na podstavku, v katerega sem potem dal kozarec. Na koncu sem bil zelo vesel, ko sem videl rezultat mojega dela.