V četrtek, 8. 12. 2016, je bilo na naši šoli  praznično. Ob 15. 30 se je telovadnica spremenila v gledališče in obiskovalci so si ogledali predstavo dramske skupine  BB Show z naslovom Babica Zima, kje si?  pod mentorstvom učiteljice Branke Brodej. Mlajši mladinski pevski zbor z zborovodkinjo Metko Bevc je s pesmicami popestril igro. Glasbeno opremo za celo igro in spremljavo pesmi je uredil gospod Boštjan Artiček. Nastopajoči igralci, plesalci in pevci so navdušili občinstvo, ki jih je ob koncu nagradilo z iskrenim aplavzom.

Nato je v prostoru pred telovadnico potekal Miklavžev sejem. Na lepo okrašenih stojnicah so učenci prodajali izdelke, ki so jih naredili na tehniškem dnevu in pri izbirnih vsebinah. Na njih pa so se našle tudi stvari, ki so jih prispevali otroci iz podružničnih šol Loka in Prevorje.

Obiskovalci so lahko izbirali med novoletnimi voščilnicami, okraski, svečniki, nakitom, kupili so lahko pekovske izdelke, zeliščni čaj s šolskega vrta ali sivkine blazinice proti moljem.  Nad izdelki so bili obiskovalci zelo navdušeni in so jih z veseljem kupovali.

Zbrana sredstva bodo namenjena učencem OŠ Slivnica pri Celju.

Utrinke četrtkovega dogajanja si lahko ogledate v galeriji ali na sentjur.net.