Jutri v petek, 28. 1. 2022, se poslavljamo od zimske šole v naravi in CŠOD Gorenje. Zaključuje se teden poln novih doživetij, lepih občutkov, druženja s prijaznih osebjem doma in sklepanjem novih prijateljstev.

Naši sedmošolci so že pripravili nekaj vtisov tega tedna….

“Šola v naravi je bila zelo zabavna izkušnja. Naučili smo se lokostrelstva, smučanja in zgodovino vasi Gorenje.” (Gašper, Žan in Amadej)

“Ta teden je bil zelo zanimiv. Nekatere so se naučile smučati, nekatere pa so izpopolnile svojo tehniko smučanja. Veliko smo se hecali in smejali. To šolo v naravi si bomo zapomnile po cirkuških igrah, bile so videti enostavne, ampak niso bile.” (Brina, Anja, Maja in Julija)

“Vsi iz naše sobe smo se v tem tednu šole v naravi imeli zelo lepo. So bili tudi neprijetni trenutki. Hrana je bila zelo dobra. Smo skrbeli, da je bila soba v dobrem redu. Je pa dejstvo, da smo se naučili smučat.” (Jan, Miha, Tilen, Aljaž, Joži)

“Ta teden smo se veliko naučili, se zabavali in smejali. Urnik je bil kar naporen, ker smo veliko športali. Pri smučanju smo se zelo zabavali, saj so bili učitelji zelo prijazni. Čeprav je veliko prijateljev odšlo domov zaradi razsajajočega virusa smo se še vedno zabavali.” (Tadej, Enej, Lukas, Dimitrij)

“Veliko smo se smučali in se naučili novih tehnik. Najbolj nam je bilo všeč, kadar smo jedli hamburgerje. V prostem času pa smo hodili na pohode ter igrali nogomet v telovadnici.” (Dominik, Luka in Gal)

“Tukaj nam je bilo res lepo, upam da se spet srečamo. Učitelji so bili super, malo tečni, ampak na koncu smo bili vsi srečni” (Lara in Lucija)