Spoštovani starši in učenci!

V sredo, 1. 9. 2021, začenjamo s poukom na matični šoli in podružnicah. Na šoli pripravljamo vse potrebno za začetek šolskega leta in se veselimo, da se srečamo v šoli.

Pouk se bo izvajal po modelu B:

  • vsi učenci bodo imeli pouk v šoli, izvajali bomo tudi druge dejavnosti (jutranje varstvo, podaljšano bivanje, neobvezne in obvezne izbirne predmete, interesne dejavnosti …), pri tem pa veljajo omejitve, ki se nanašajo na vzdrževanje higienskega režima ter izvajanje preventivnih ukrepov,
  • vsi učenci bodo pri gibanju izven matičnih učilnic uporabljali maske,
  • organizirana bo šolska prehrana,
  • organiziran je šolski prevoz, pri čemer velja, da je dovoljena polna zasedenost sedišč v avtobusih, obvezna pa je uporaba zaščitnih mask za voznika in vse potnike.

Starši in skrbniki učencev od 7.- 9. razreda boste prejeli od razrednikov obvestilo o samotestiranju, ki je za učence prostovoljno.

Za vstop v prostore šole morajo vse osebe starejše od 15 let izpolnjevati pogoj PCT. Izjema so starši in druge osebe, ki pripeljejo ali odpeljejo otroka v vrtec, 1., 2. ali 3. razred osnovne šole.

Za vse, ki vstopajo v šolo je obvezno nošenje zaščitne maske in upoštevanje drugih preventivnih ukrepov.

Spoštovani starši, da bomo lahko uspešno začeli in nadaljevali šolsko leto vas obveščamo, da je zelo pomembno, da v šolo vstopajo samo zdravi učenci. Obveščamo vas, da ob pričetku šolskega leta ni potrebno podajati izjav o zdravstvenem stanju otrok.

Breda Županc