Spoštovani starši!

To kar si pred mesecem dni sploh nismo predstavljali je realnost. Učitelji, starši in otroci vsi smo postavljeni pred nove izzive, upamo, da jih bomo skupaj spremenili v priložnosti.  Učitelji se učimo in iščemo nove pristope, kako upoštevajoč tehnične omejitve, pripraviti delo za učence, ki bo zanimivo, ki ga bodo učenci zmogli opraviti doma in bo zagotovilo, da bodo učenci  dosegli cilje, ki so zastavljeni v učnih načrtih.

Ko je gradivo pripravljeno, pa se začne delo učencev doma. Večina se je zavzeto lotila dela. Vemo, da ste  se spoštovani starši zelo angažirali tudi vi, še posebej če imate mlajše osnovnošolce, ki še niso samostojni. Zato se vam najlepše zahvaljujemo.

Zavedamo se, da je tudi za vas ni enostavno, da se je dinamika v družini spremenila, da vas je veliko takšnih, ki delate od doma, ali pa morate vsak dan v službo. Kljub temu vas prosimo, da vsak dan preverite, ali so vaši otroci pregledali novo dodano gradivo in prebrali elektronska sporočila, ki so jim jih poslali učitelji, pa tudi nanje odgovorili.

Da pa bi bolje spoznali, dinamiko dela doma, smo za vas pripravili kratko anketo. Prosimo, da nanjo odgovorite, vzela vam bo nekaj minut časa. Zahvaljujemo se vam, da boste delili z nami svoje mnenje. Anketo najdete na povezavi tukaj.

Če smo pred tednom mislili, da bo to začasna situacija, se sedaj vse bolj kaže, da bo takšen način poučevanja trajal še nekaj časa. Prvi teden smo se vsi skupaj lotili dela  z veliko energije in volje, sedaj je pomembno, da ta volja in energija ostane, saj bomo samo tako uspešni.

Spoštovani starši, hvala, za vaše dosedanje sodelovanje, ostanite doma in predvsem zdravi.  Kolektiv OŠ Slivnica pri Celju