Spoštovani starši in učenci,

z izobraževanjem na daljavo za celotno šolo  bomo začeli naslednji teden, več navodil bomo podali ob koncu tedna. Ta teden usklajujemo tehnične možnosti in pripravljamo vsebine, ki so primerne za delo na daljavo.

Učenci od 4. do 9. razreda imajo ustvarjen šolski elektronski naslov (oblika ime.priimek@slivnica.si). Razredniki so na elektronske naslove učencev poslali pošto, s katero preverjajo dostopnost  učencev po elektronski pošti. Prosimo vas, da otroke vzpodbudite, da preverijo  elektronsko pošto in nanjo odgovorijo. V primeru, da otrok ne ve gesla, vas prosimo, da sporočite to razredniku po elektronski pošti oz. na način, ki ga običajno uporabljate za kontakte.

Iz Mladinskega centra Šentjur so sporočili, da so pripravljeni poiskati donatorje rabljenih še uporabnih računalnikov, za učence, ki ga nimajo na razpolago. V primeru, da potrebujete v družini računalnik, sporočite to šolski svetovalni delavki na naslov judita.andric@slivnica.si.

Ta teden porabite za to, da uredite prostor, kjer bodo učenci delali, preglejte dosedanje delo in opravite nedokončane naloge, preberite kakšno knjigo, si oglejte kaj ponuja Digitalna knjižnica Slovenije na www.dlib.si<http://www.dlib.si/> in ne pozabite na gibanje brez druženja seveda.

Ravnateljica Marjeta Košak